Creatief met bollen

In deze blog laat ik jullie weten wat je kan doen met een Peppie's bol. Ik vertel jullie weetjes, ideetjes en natuurlijk ook nog tips. 

Wist je dat de bollen van Peppie's:

 1. in verschillende kleuren te koop zijn?
 2. in verschillende maten te koop zijn?
 3. te verven zijn?
 4. bij Peppies het goedkoopste zijn?
 5. ook in het glitter zijn?

En dan nu: klaar om creatief te worden?

Tijd om te gaan freubelen!

 • wil je een origineel, grappig en leuke traktatie waar je zeker weten de aandacht voor krijgt? Dan ben je bij de Peppie's bol aan het juiste adres. De Peppie's 10 cm bol kan je vullen met bijvoorbeeld popcorn. De bol klik je dicht, en zet je op een papieren bekertje. Je kan er voor kiezen om het bekertje zelf te verven, of de jarigen te laten doen. Of je koopt voor bedrukte bekertjes met een leuke afbeelding, dat kan ook. Het is maar net hoe creatief je zelf wilt zijn.
 • om creatief te zijn kan je van een geboorte kaartje bijvoorbeeld een schoentje, vliegtuigje, of dobbelsteentje maken. Wat je gemaakt heb van het geboorte kaartje, kan je dan in een bol van Peppies stoppen. Zo heb je een origineel en leuk verpakt cadeautje waar je wel mee op kraambezoek kan komen. Daarnaast blijft het netjes en beschermt in de bol, want zo'n origineel cadeautje wil je natuurlijk mooi en netjes bewaren.
 • Dan hebben we nog de bollen van 5 cm. Deze zijn niet zo groot, en daarom ook extra schattig. De bollen kan je gebruiken voor bijvoorbeeld kleine trouwbedankjes, voor jubileums, of bijvoorbeeld doopbedankjes. Het is leuk om ze te vullen met kleine snoepjes, of een bon-bonnetje. Een leuk lintje er aan, een labeltje met je bedank tekst en klaar. Een plezier om ze weg te geven. Daarnaast ziet het er feestelijk uit wanneer je een mand vol met deze bolletjes heb staan.
 • De grote bollen van 20 cm zijn ook gaaf! Wat ik zelf heb gedaan is één helft verven. Als je de 2 delen dan op elkaar klikt, ziet het er heel leuk uit. Deze bol is goed te gebruiken om bijvoorbeeld een knuffel in te stoppen. Ook weer leuk om weg te geven, of om het bovenop een luiertaart te zetten.

Bruikbare tips

 • Plak de bol met popcorn met dubbelzijdig tape op het bekertje.
 • De juiste maat bol voor de geboorte kaartjes is 10 cm.
 • Leuk idee is voor de bollen 5 cm om een klein wasknijpertje te bevestigen, gewoon een extra detailtje.
 • Als je de bol wilt gaan verven is het leuk om krijtverf te gebruiken. Om een extra mooie structuur aan te brengen, kan je met de zachte kant van een schuursponsje deppen.

Ik hoop dat jullie hier wat aan gaan hebben, veel knutsel plezier!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.