Help, een kraamcadeautje nodig!

Een geboorte, super leuk natuurlijk, maar ik vind het steeds weer lastig om een cadeau te bedenken.

Het zou heel snel en simpel kunnen, om gewoon even naar bijvoorbeeld de Hema of Prenatal  te gaan om een cadeaubon te halen. Heel eerlijk, ik deed niet anders. Lekker makkelijk, lekker snel. Ik dacht zelf dat ouders dit het leukste zouden vinden. Mooi toch?

Hoe leuk is het, als je een baby heb gekregen, je oudste kindje samen met de andere opvang kinderen wat leuks knutselen? De opmerkingen die ik kreeg was, oooh wat leuk, wat gaaf! We gaan het bewaren voor later, een blijvende herinnering.

En zo knutselden we vorig jaar een slinger van rompers. Deze waren van karton. Ieder kindje maakte zijn of haar eigen rompertje en van alle rompertjes bij elkaar maakte ik die ene, leuke unieke slinger.

Nu een jaar verder maak ik ze van hout.

Ik vind het zelf ook heel leuk om het te doen.

Een paar weken geleden mocht ik tante worden van een prachtig klein jongetje. Ik dacht okay, nu maak ik zo'n unieke, persoonlijke, naam slinger. Het resultaat deel ik graag met jullie. Het is niet zo heel moeilijk om het te maken.

Wat heb je hierbij nodig

De laatste drie materialen heb ik bij www.action.nl gekocht.

Door wat verf te spuiten en hierna te deppen met een schuursponsje, krijg je een leuk resultaat.

Als de rompers droog zijn, rijg je ze aan het lint.

Dan als laatste de letters van de naam er op plakken en het maakt de slinger uniek.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.